Powitanie lampką szampana
Obiad
- Rosół z makaronem,
- 3 rodzaje mięsa: rolada 100%, schab ze śliwką lub po sztygarsku 50%, udka z kurczaka 50%,
- Kluski białe i ciemne, ziemniaczki,
- Czerwona kapusta na ciepło, kapusta biała zasmażana, kapusta pekińska itp.
Deser
- Lody z owocami lub galaretka owocowa + bita smietana,
- Kawa rozpuszczalna lub parzona, herbata,
- Patera owoców
- Ciasta, torty – we własnym zakresie
Zimna płyta
- Wędliny (3 rodzaje),
- Karczek pieczony,
- Boczek rolowany nadziewany mięsem,
- Sery,
- Tymbaliki z drobiu,
- Dwa rodzaje śledzików,
- Dwa rodzaje sałatek,
- Dwa rodzaje pieczywa,
- Dodatki – masełko, ogóreczki, pieczarki, pomidory, papryka
Ciepła kolacja (opcjonalnie)
- Strogonow,
- Gulasz myśliwski,
- Bogracz,
- Kotlet devolaj,
- Pierś z kurczaka panierowana,
- Pierś z kurczaka nadziewana warzywami,
- Cordon blue,
- Sakwa schabowa z pieczarkami,
- Dodatki: frytki, ziemniaczki pieczone, surówki
Napoje
- Sok pomarańczowy i jabłkowy, woda mineralna gazowana i niegazowana,
- Kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – wszystko bez ograniczeń.
Menu może ulec zmianie na życzenie Klienta
Kontakt – Tel. 322781141, 501718300,507149440 , www.florianska.com.pl