Pożegnanie

Powitanie lampką szampana

Obiad

  • Rosół z makaronem,
  • 3 rodzaje mięsa: rolada 100%, schab ze śliwką lub po sztygarsku 50%, udka z kurczaka 50%,
  • Kluski białe i ciemne, ziemniaczki,
  • Czerwona kapusta na ciepło, kapusta biała zasmażana, kapusta pekińska itp.

Deser

  • Lody z owocami lub galaretka owocowa + bita smietana,
  • Kawa rozpuszczalna lub parzona, herbata,
  • Patera owoców
  • Ciasta, torty – we własnym zakresie

Zimna płyta

  • Wędliny (3 rodzaje),
  • Karczek pieczony,
  • Boczek rolowany nadziewany mięsem,
  • Sery,
  • Tymbaliki z drobiu,
  • Dwa rodzaje śledzików,
  • Dwa rodzaje sałatek,
  • Dwa rodzaje pieczywa,
  • Dodatki – masełko, ogóreczki, pieczarki, pomidory, papryka

Ciepła kolacja (opcjonalnie)

  • Strogonow,
  • Gulasz myśliwski,
  • Bogracz,
  • Kotlet devolaj,
  • Pierś z kurczaka panierowana,
  • Pierś z kurczaka nadziewana warzywami,
  • Cordon blue,
  • Sakwa schabowa z pieczarkami,
  • Dodatki: frytki, ziemniaczki pieczone, surówki

Napoje

  • Sok pomarańczowy i jabłkowy, woda mineralna gazowana i niegazowana,
  • Kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – wszystko bez ograniczeń.

Menu może ulec zmianie na życzenie Klienta

Kontakt – Tel. 322781141, 501718300,507149440 , www.florianska.com.pl