Komunia

dekoracje-komunijne-stolu

Obiad:

rosół z makaronem

3 rodzaje mięsa – rolada 100%, schab ze śliwką lub po sztygarsku 50%, udka z kurczaka 50% ,sakwa schabowa 50%,rolada ze szpinakiem  z sosem serowym 50%,pierś z kurczaka z sezamem 50%

kluski białe i ciemne, ziemniaczki, czerwona kapusta na ciepło, kapusta biała zasmażana, kapusta pekińska itp

Deser :

lody z owocami lub galaretka owocowa + bita śmietana, kawa rozpuszczalna lub parzona, herbata, patera owoców

Ciasto, torty (we własnym zakresie) lub na zamówienie z Restauracji.

Zimna płyta  :

wędliny (3 rodzaje), karczek pieczony, boczek rolowany nadziewany mięsem, sery, tymbaliki z drobiu, śledziki, dwa rodzaje sałatek, 2 rodzaje pieczywa, dodatki –masełko, ogóreczki, pieczarki, pomidory, papryka

Ciepła kolacja (opcjonalnie):

  • strogonow
  • gulasz myśliwski
  • bogracz
  • kotlet devolaj
  • pierś z kurczaka panierowana

dodatki : frytki, ziemniaczki pieczone, surówki

Sok pomarańczowy i jabłkowy , woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – wszystko bez ograniczeń. Menu może ulec zmianie na życzenie klienta.