Obiad:
rosół z makaronem
3 rodzaje mięsa – rolada 100%, schab ze śliwką lub po sztygarsku 50%, udka z kurczaka 50% ,sakwa schabowa 50%,rolada ze szpinakiem z sosem serowym 50%,pierś z kurczaka z sezamem 50%
kluski białe i ciemne, ziemniaczki, czerwona kapusta na ciepło, kapusta biała zasmażana, kapusta pekińska itp
Deser :
lody z owocami lub galaretka owocowa + bita śmietana, kawa rozpuszczalna lub parzona, herbata, patera owoców
Ciasto, torty (we własnym zakresie) lub na zamówienie z Restauracji.
Zimna płyta :
wędliny (3 rodzaje), karczek pieczony, boczek rolowany nadziewany mięsem, sery, tymbaliki z drobiu, śledziki, dwa rodzaje sałatek, 2 rodzaje pieczywa, dodatki –masełko, ogóreczki, pieczarki, pomidory, papryka
Ciepła kolacja (opcjonalnie):
- strogonow
- gulasz myśliwski
- bogracz
- kotlet devolaj
- pierś z kurczaka panierowana
dodatki : frytki, ziemniaczki pieczone, surówki
Sok pomarańczowy i jabłkowy , woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – wszystko bez ograniczeń. Menu może ulec zmianie na życzenie klienta.