Obiad:
rosół z makaronem
3 rodzaje mięsa – rolada wołowa lub wieprzowa 100%,rolada ze szpinakiem w sosie serowym 50%, schab ze śliwką 50%,schab po sztygarsku 50%,sakwa schabowa 50%,pierś z kurczaka w sezamie 50%,udko z kurczaka 50%,
udka z kurczaka 50%
kluski białe i ciemne,
czerwona kapusta na ciepło, kapusta biała zasmażana ,kapusta pekinska
Deser:
lody z owocami i bitą śmietaną lub galaretka z owocami i bitą smietaną,kawa rozpuszczalna lub parzona, herbata
Ciasto, torty (we własnym zakresie) lub w gesti Restauracji
Zimna płyta :
wędliny (3 rodzaje), karczek pieczony, boczek rolowany nadziewany mięsem, patera serów, tymbaliki z drobiu, śledziki, dwa rodzaje sałatek, 2 rodzaje pieczywa, dodatki –masełko, ogóreczki, pieczarki,pomidory,papryka
Ciepła kolacja (opcjonalnie):
- strogonow
- gulasz myśliwski
- bogracz
- kotlet devolaj
- pierś z kurczaka panierowana
dodatki : frytki, ziemniaczki pieczone, surówki
Napoje:
sok pomarańczowy i jabłkowy , woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – wszystko bez ograniczeń