Chrzest

Chrzest-Julci-logo3

Obiad:

rosół z makaronem

3 rodzaje mięsa – rolada wołowa lub wieprzowa 100%,rolada ze szpinakiem w sosie serowym 50%, schab ze śliwką 50%,schab po sztygarsku 50%,sakwa schabowa 50%,pierś z kurczaka w sezamie 50%,udko z kurczaka 50%,

udka z kurczaka 50%

kluski białe i ciemne,

czerwona kapusta na ciepło, kapusta biała zasmażana ,kapusta pekinska

Deser:

lody z owocami i bitą śmietaną lub galaretka z owocami i bitą smietaną,kawa rozpuszczalna lub parzona, herbata

Ciasto, torty (we własnym zakresie) lub w gesti Restauracji

Zimna płyta  :

wędliny (3 rodzaje), karczek pieczony, boczek rolowany nadziewany mięsem, patera serów, tymbaliki z drobiu, śledziki, dwa rodzaje sałatek, 2 rodzaje pieczywa, dodatki –masełko, ogóreczki, pieczarki,pomidory,papryka

Ciepła kolacja (opcjonalnie):

  • strogonow
  • gulasz myśliwski
  • bogracz
  • kotlet devolaj
  • pierś z kurczaka panierowana

dodatki : frytki, ziemniaczki pieczone, surówki

Napoje:

sok pomarańczowy i jabłkowy , woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – wszystko bez ograniczeń